Київський академічний ансамбль української музики "ДНІПРО" 044-2545267

oksanadnipro@ukr.net

🎶 Максим віртуозно грає на традиційних духових інструментах: сопілка, денцівка, дводенцівка, окарина, пан-флейта, дримба та інші. Всіх і не перерахуємо, бо їх близько 50-ти видів! Ще Максим колекціонує рідкісні етно-інструменти, їздить в експедиції і записує автентичні гурти, дає майстер-класи.
🎓 Вищу освіту Максим здобув у КНУКіМ. Але про наш ансамбль дізнався ще коли навчався в Рівненській музичній школі. Він просто почув наш колектив в записах і з’явилась мрія — грати в цьому закладі.
▶️Був 2006 рік. Наш сопілкар Андрій Митроган міняє професію, стає помічником міністра культури. І ми берем на роботу Максима, юного студента 1 курсу інституту культури, який з перших же днів роботи в ансамблі терпляче і наполегливо шліфує не тільки свою професійну майстерність, а й характер. І, з часом, на наш погляд, стає одним з найкращих виконавців-сопілкарів в Україні.
🎶 Він соліст. Він встигає всюди, він затребуваний. Ми цінуємо і його високий професіоналізм і його заповзятість, наполегливість та щиру любов і пошану до української традиції і в музиці, і в житті.

Comments are closed.